کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی
کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی

هیدروژئولوژی یا آب شناسی (Hydrologoy)

هیدروژئولوژی یا آب شناسی (Hydrologoy) (ارسال توسط سمیه شریفیان) 

 

هیدرولوژی یا آب شناسی از دو کلمه Hydro به معنی آب و Logos به معنی شناسایی گرفته شده است.

ادامه مطلب ...

مسمومیت نیتراتی

مسمومیت نیتراتی (ارسال توسط سید هادی خادمی) 

نیترات ترکیبی است شیمیایی که به صورت طبیعی در ساختار بدن موجود زنده نیز تولید میشود.برای گیاهان منبع مهم نیتروژن برای پروتئین سازی بحساب می آید.برای باکتریها نیز به عنوان منبع نیتروژنی استفاده می شود. باکتریهای دستگاه گوارش در تک معده ایها و نشخوار کنندگان (چند معده ایها) از نیترات موجود در آب و غذای مصرفی استفاده می کنند.

تغییراتی ایجاد می کنند تا نیتروژن آن قابل استفاده برای ساختن پروتئینها باشد. این تغییرات یک سری واکنشهای احیایی است. در مسیر این واکنشها ترکیبات دیگری تولید می شوند که همگی متابولیتهای نیترات بحساب می آیند. مهمترین آنها را میتوان نیتریتNO2و یون آمونیوم  NH4+  ذکر کرد.

ادامه مطلب ...

بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن شهر کاشان

 بررسی کیفیت آب ورودی و خروجی دستگاه های آب شیرین کن شهر کاشان در سال 87-86

دریافت فایل : http://s1.picofile.com/file/6585775650/075_B_1_.pdf.html  

اثرات مثبت و منفی سدها روی محیط زیست

اثرات مثبت و منفی سدها روی محیط زیست(ترجمه و ارسال توسط سمانه مقرب الهی)  

 

دریافت مقاله اصلی:  http://s1.picofile.com/file/6563934604/Positive_and_negative_impacts_of_dams_on_the_environment_1.pdf.html

دریافت ترجمه مقاله: http://s1.picofile.com/file/6563933598/Persian.doc.html