کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی
کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی

کلریناتورها-سیدهادی خادمی

 طریقه استفاده از دستگاه :

1. مخزن همزن را تا بیست سانتی متری دهانه ، از آب پر نمایید .

2. به مقدار لازم پودر کلر را در داخل آن بریزید .

3. همزن را روشن کرده اجازه دهید 2 الی 10 دقیقه محلول همزده شود سپس همزن را خاموش نمایید .

4. حداقل ده دقیقه اجازه دهید تا آهک تشکیل شده رسوب نماید .

5. در دستگاههای تک مخزنه محلول آماده تزریق می باشد .

6. در دستگاههای دو مخزنه با باز کردن شیر واسط ، محلول در مخزن تزریق پر شده و قابل استفاده می باشد .


 
ادامه مطلب ...

الکتروکلریناسیون :کلرزنی با استفاده از نمک یا آب شور در محل-سیدهادی خادمی

بطور خلاصه تکنولوژی ساده و عملی تبدیل نمک یا آب شور به هیپوکلریت سدیم درجه یک در نقطه مصرف را Electro Chlorination گویند.

مقایسه روشهای گند زدائی

الکتروکلریناسیون

در سالهای اخیر الکتروکلریناسیون به صورت یک سیستم ایمن ، قابل اعتماد و روش اقتصادی برای گندزدایی پیشنهاد شده و روش مناسبی برای تصفیه آبهای آشامیدنی ، فاضلاب ، سیستمهای خنک کننده و استخرهای شنا است . با اینکه سرمایه گذاری در این زمینه ممکن است یک عامل بازدارنده باشد ، پایین بودن هزینه بهره برداری در الکتروکلریناسیون در بسیاری از موارد در مدت زمان کوتاهی هزینه های اولیه را جبران می نماید. 

ادامه مطلب ...