کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی
کنترل کیفیت آب آشامیدنی

کنترل کیفیت آب آشامیدنی

ارائه مطالب مفید وکاربردی در زمینه آب آشامیدنی

The top 10 causes of death

۱۰ علت عمده مرگ و میر در جهان (WHO 2011) 

 

Low-income countries

Deaths in millions

% of deaths

Lower respiratory infections

1.05

11.3%

Diarrhoeal diseases

0.76

8.2%

HIV/AIDS

0.72

7.8%

Ischaemic heart disease

0.57

6.1%

Malaria

0.48

5.2%

Stroke and other cerebrovascular disease

0.45

4.9%

Tuberculosis

0.40

4.3%

Prematurity and low birth weight

0.30

3.2%

Birth asphyxia and birth trauma

0.27

2.9%

Neonatal infections

0.24

2.6%

Middle-income countries

Deaths in millions

% of deaths

Ischaemic heart disease

5.27

13.7%

Stroke and other cerebrovascular disease

4.91

12.8%

Chronic obstructive pulmonary disease

2.79

7.2%

Lower respiratory infections

2.07

5.4%

Diarrhoeal diseases

1.68

4.4%

HIV/AIDS

1.03

2.7%

Road traffic accidents

0.94

2.4%

Tuberculosis

0.93

2.4%

Diabetes mellitus

0.87

2.3%

Hypertensive heart disease

0.83

2.2%

High-income countries

Deaths in millions

% of deaths

Ischaemic heart disease

1.42

15.6%

Stroke and other cerebrovascular disease

0.79

8.7%

Trachea, bronchus, lung cancers

0.54

5.9%

Alzheimer and other dementias

0.37

4.1%

Lower respiratory infections

0.35

3.8%

Chronic obstructive pulmonary disease

0.32

3.5%

Colon and rectum cancers

0.30

3.3%

Diabetes mellitus

0.24

2.6%

Hypertensive heart disease

0.21

2.3%

Breast cancer

0.17

1.9%

World

Deaths in millions

% of deaths

Ischaemic heart disease

7.25

12.8%

Stroke and other cerebrovascular disease

6.15

10.8%

Lower respiratory infections

3.46

6.1%

Chronic obstructive pulmonary disease

3.28

5.8%

Diarrhoeal diseases

2.46

4.3%

HIV/AIDS

1.78

3.1%

Trachea, bronchus, lung cancers

1.39

2.4%

Tuberculosis

1.34

2.4%

Diabetes mellitus

1.26

2.2%

Road traffic accidents

1.21

2.1%

استفاده از آب شیرین کن سود یا زیان؟؟؟؟؟؟؟؟(سیدهادی خادمی)


دستگاههای آب شیرین کن برای محیط زیست زیانبار هستند!!؟
یک نهاد مهم زیست محیطی اعلام کرد نمک زدایی از آب دریا برای استفاده از آن به عنوان آب نوشیدنی، شیوه بدی برای مقابله با کم‌آبی در نقاط مختلف جهان است و می‌تواند به تغییرات آب و هوایی شدیدتری بیانجامد.


ادامه مطلب ...

نیترات در آب آشامیدنی(ارسال توسط الهه حیدریان)

بسیار ی از مردم دررابطه با وجود نیترات در آب های آشامیدنی سؤالاتی را مطرح میکنند،نتایج پایش کیفی آبهای زیرزمینی پنسیلوانیا حاکی از غلظت کم نیترات درآبها میباشد، اما درمناطق کشاورزی غلظت نیتروژن –نیترات بیشتر از حد مجاز اعلام شده توسط EPA ،10 میلی گرم درلیترمیباشد ( حد مجاز نیترات بر حسب نیتروژن- نیترات 10 میلی گرم درلیتر و برحسب یون نیترات 50 میلی گرم در لیتر میباشد.). بعلاوه محل های دفع فاضلاب ، دفع مواد زائد جامد ، سپتیک ،دفن زباله ،‌میتواند از علل غلظت بالای نیتروژن – نیترات در آبهای آشامیدنی باشد.نیتروژن یکی از اجزاء اصلی پروتئین مورد نیاز موجودات زنده است ، در محیط زیست به فرم های مختلف درآب وجود دارد و فرم آن نیز در چرخه ازت تغییر می کند، به هر حال افزایش غلظت نیترات و نیتریت در آب های آشامیدنی خطراتی را از نظر سلامتی بالاخص برای کودکان و زنان بار دار دارد.

ادامه مطلب ...