متون قابل دانلود در زمینه آب2:
کتاب: پایش کیفیت آب (WHO) http://www.who.int/water_sanitation_health/resourcesquality/waterqualmonitor.pdf)
کتاب: تصفیه آب و کنترل پاتوژنها (WHO) http://www.who.int/water_sanitation_health/dwq/en/watreatpath.pdf)
کتاب: بهداشت آب از نظر آلاینده های شیمیایی (WHO) (http://whqlibdoc.who.int/publications/2007/9789241546768_eng.pdf)
کتاب: تامین آب در شرایط اضطراری (WHO) (http://www.who.int/water_sanitation_health/hygiene/emergencies/em2002chap7.pdf
قانون کلی فرمها برای اجتماعات کوچک (EPA) (http://www.epa.gov/ogwdw000/disinfection/tcr/pdfs/stepguide_tcr_smallsys-3300.pdf
میکروبیولوژی بیوفیلم در شبکه توزیع http://www.epa.gov/.../tcr/pdfs/presentations/meeting_presentation_tcr-revisions_biofilmmicrobiology.pdf)
کتاب: باکتریها درآب آشامیدنی (EPA) http://www.epa.gov/ost/beaches/files/1986crit.pdf)
کتاب: ملیکوباکتریومها در آب آشامیدنی (EPA) (http://www.epa.gov/waterscience/criteria/humanhealth/microbial/mycobacteriaha.pdf
کتاب:معیارهای کیفی آی جهت مصارف تفریحی (http://www.epa.gov/waterscience/criteria/recreation/experts/expertsWorkshop.pdf
کتاب:سموم سیانوباکترها در آب (WHO) (http://www.who.int/water_sanitation_health/resourcesquality/toxcyanobacteria.pdf
طعم وبوی آب (اسلاید) (http://ocw.kfupm.edu.sa/user062/CE370001/Taste%20and%20Odor%20control.pdf)
انعقاد و لخته سازی (اسلاید) (http://www.ce.memphis.edu/1112/notes/water_treatment/water_treatment_part_2_coagulation.pdf)
مقدمه ای بر انعقاد (http://www.epa.gov/nrmrl/pubs/600r01110/600r01110chap10.pdf)
کتاب: گندزداها و فرآوردهای جانبی گندزدایی2(EPA) (http://www.epa.gov/ogwdw/disinfection/stage2/pdfs/fs_st2_finalrule.pdf)
مبانی کلرزنی (http://www.nesc.wvu.edu/pdf/DW/publications/ontap/tech_brief/TB30_Chlorination.pdf)
صافی شنی کند (http://www.nesc.wvu.edu/pdf/DW/publications/ontap/tech_brief/TB15_SlowSand.pdf
ف ی ل ت راسیون غشایی (http://www.nesc.wvu.edu/pdf/DW/publications/ontap/tech_brief/TB12_Membrane.pdf
جارتست (http://www.nesc.wvu.edu/pdf/DW/publications/ontap/tech_brief/TB32_JarTesting.pdf